I és que fa, ni més ni menys, 75 anys que obrim les portes del laboratori.

OFFICE va néixer en plena postguerra, l’any 1947, com un laboratori de referència al control analític de blats, farines i altres cereals panificables. Amb el pas dels anys, la creixent demanda d’assajos i serveis de control va provocar que el laboratori fos ampliant-se i consolidant-se en noves línies de treball, especialitzant-nos en aquelles àrees que afecten el sector de Producció i Distribució Agrària, Nutrició Animal, Alimentació humana i Indústria Farmacèutica.

Al llarg d’aquests anys, hem tingut el privilegi de créixer per a vosaltres i amb vosaltres, tot superant tot tipus d’adversitats i reptes, alhora que també hem tingut l’oportunitat de celebrar conjuntament els vostres èxits. Han estat, i són, 75 anys en què la innovació, la vocació de servei i el tracte personalitzat han estat part dels nostres valors, els pilars que han marcat el nostre camí fins arribar avui dia.

Ens sentim orgullosos de formar part dels vostres projectes. Gràcies per formar part de la nostra història i del nostre futur.